Het team

Het team van Mohr Avocats

Marloes Mohr - Advocaat - Partner - Mohr Avocats
Marloes Mohr

Advocaat – Partner

Marloes heeft in het kader van haar rechtenstudie in Utrecht de mogelijkheid gehad om een half jaar aan de universiteit van Sydney te studeren. Daar ontmoette ze haar Franse man en besloot na haar studie in Utrecht te hebben afgerond een 3ieme siecle (Master) in Frankrijk te volgen. Marloes bleef in Frankrijk, volgde de advocatenopleiding in Toulouse en richtte in 2010 Mohr Avocat op.

Nederlandse bedrijven onderschatten nog wel eens hoe ingewikkeld het is om je weg te vinden op de Franse markt. Marloes vindt niets leuker dan de specifieke regels van het Franse recht uitleggen en behapbaar maken voor cliënten, waarna zij een duidelijk advies krijgen waar ze daadwerkelijk mee aan de slag kunnen. Het daarnaast adviseren van Franse cliënten in hun moedertaal is iets waar Marloes nog dagelijks plezier aan beleeft.

Bij juridische procedures bouwt ze haar dossiers graag zeer gestructureerd op waarmee ze de kans op succes zo groot mogelijk te maakt. Marloes is met name gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht, maar adviseert ook over andere rechtsgebieden.

Nathalie Dauphin - Advocaat - Mohr Avocats
Nathalie Dauphin

Advocaat

Nathalie studeerde rechten aan de Universiteit van Limoges en Birmingham (UK). Ze liep stage bij het Internationaal Strafhof in Den Haag voordat ze naar Toulouse verhuisde. In januari 2014 begon ze als advocaat bij Mohr Avocats. Nathalie is gespecialiseerd in handelsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht en houdt zich bezig met zowel adviseren als procederen.

Het leukst aan haar baan vindt Nathalie het bepalen van de beste juridische strategie voor een bepaalde casus. Als ze precies het juiste juridische argument vindt waarmee ze een zaak kan winnen of juist de schade voor cliënt in een ogenschijnlijk verloren zaak zo klein mogelijk kan houden, is ze pas tevreden. Ook pleiten voor gerechtelijke instanties doet Nathalie graag.

Elsa Witterkoer - Advocaat - Mohr Avocats
Elsa Witterkoer

Advocaat

Na haar Bachelor te hebben behaald in Economie – en Recht aan de Universiteit van Toulouse en Madrid, heeft Elsa Europees Recht gestudeerd aan de Sorbonne en de Assas in Parijs, waar ze ook haar advocatendiploma heeft behaald. Elsa geeft advies en procedeert op het gebied van zowel ondernemingsrecht, contractenrecht en onroerend goed. Daarnaast adviseert zij cliënten met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens.

Elsa haalt veel voldoening uit het werken in teamverband en de internationale omgeving die het kantoor biedt. Ze is zorgvuldig, goed georganiseerd en houdt van de diversiteit die het beroep van advocaat biedt. Ze vindt het leuk om de strategie van een dossier uit te werken, om een ​​zorgvuldige juridische argumentatie te ontwikkelen en om de belangen van haar klanten tijdens pleidooien krachtig te verdedigen.